Een podcast van Solar Team Eindhoven

Een podcast over Solar Team Eindhoven: een team bestaande uit 26 studenten dat zich een jaar lang inzet om een zonneauto te bouwen waarmee zij de industrie willen inspireren. In deze podcast kom je alles te weten over wat wij doen, waar we voor staan, wat het inhoudt om een zonneauto te bouwen en hoe we ons voorbereiden op het WK in Australië.

RSS » iTunes »

Een zonne-auto is maar het begin...

29-09-2019

De tweede aflevering van Op zoek naar de zon gaat over wat een zonneauto nou echt bijzonder maakt: uit welke basisprincipes werk je om een zonneauto te maken? En hoe maak je zo een project mogelijk?

- Vincent spreekt ook deze aflevering met PR Manager Marije Sesink om antwoord te geven op de vraag: wat is een zonneauto precies, en waar onderscheidt Stella Era zich in t.o.v. normale elektrische auto's?

- Daarnaast een gesprek met Pam Boerdonk, Account Manager: hoe houd je het overzicht in de financiën van zo een complex project? 

- Ter afsluiting praat Vincent met Evan Quadvlieg, Technical Acquisition Manager, over hoe belangrijk de samenwerking met onze partners is en wat het inhoudt om onze engineers te ondersteunen in technische sponsoring.

Categorieën

Download

bestand: MP3 - grootte: 44,02MB - lengte: 19:14 min. (320 kbps 44100 Hz)Alles over Solar Team Eindhoven vind je op onze website solarteameindhoven.nl!


Volg ons ook op social media:

Twitter

Facebook

Instagram